Triyas’ın Korkunç Deniz Canavarları Belgeseli | TEK PARÇA

科学技術

Denizlerin derinliklerinde, Triyas dönemi boyunca yaşayan inanılmaz yaratıkların izini sürmek için hazır olun! Bu heyecan verici belgeselde, milyonlarca yıl öncesine giderek, olağanüstü deniz canavarlarının dünyasına dalacağız.

Triyas dönemi, Dünya’nın geçmişindeki önemli bir zaman dilimidir ve o dönemde okyanuslar, sayısız tuhaf ve korkutucu yaratıkla doluydu. Dev boyutları, sıra dışı anatomileri ve avlanma stratejileriyle, bu deniz canavarları gerçekten de hayal gücümüzü zorlayacak kadar çeşitliydi.

Balinaların atası olan dev Kronosaurus’un suları hükmettiği bir zamanı, plesiosaur ve icthyosaur gibi gizemli yaratıkların okyanusları keşfettiği dönemi ve Triyas’ın diğer dehşet verici deniz canavarlarını detaylı bir şekilde keşfedeceğiz.

Bu belgeselde, bilimin ışığında bu muazzam yaratıkların yaşamlarını ve evrimlerini anlamak için uzmanlarla yapılan röportajlar, canlandırmalar ve gerçek yaşam kalıntılarından yola çıkarak detaylı analizler sunulacak. Geçmişin sırlarını açığa çıkarmaya hazır olun, çünkü “Triyas’ın Korkunç Deniz Canavarları Belgeseli” sizi unutulmaz bir yolculuğa çıkaracak!

Heyecan verici bilimsel keşiflerin ve muhteşem deniz canavarlarının dünyasına hoş geldiniz!

Kaynaklarımızın kapsamı oldukça geniş olduğu için ve detaylar açıklamalarımızı aşmış durumda olduğundan, ilgilenenler yorumlar bölümünde kaynaklara erişebilirler. Lütfen oraya göz atınız.

Her çocuk gibi bende meraklı ve araştırmacı bir çocuktum. Sadece, büyümek ve yetişkin olmak beni bu keşfetme duygusundan alıkoymadı diyebilirim. Deniz, doğa, tarih ve bilim çocukluğumdan bu yana yaşama olan arzumu canlı tutmamı sağlayan ilgi alanlarım oldu.

Sizde zamanın ve koşulların ne olduğuna aldırmadan deniz, doğa, tarih ve bilim tutkunu kalmayı başarabiliyorsanız; bu yolculukta birlikteyiz demektir.

Uzmanlık Alanlarım

-Uluslararası PADI Open Water Dive & EFR Instructor
-Türkiye CMAS / TSSF 2 Yıldız Dalış Eğitmeni
-Su Altı Kültür Mirası Koruma Eğitmeni
-Su Altı Rehberi
-Yüzme Antrenörü
-Usta Gemici
-Su Altı Macera Aktiviteleri Uzman Eğitmeni
(Balık Tanımlama, Doğa Bilimci, Tekne Dalışı, Derin Dalış, Kovuk Dalıcı, Gece Dalışı, Su Altında Yön Bulma, Batık Dalışı, Su Altı Çevre Koruma…)

Instagram: https://www.instagram.com/biregehanvarmis/
Tiktok: https://www.tiktok.com/@biregehanvarmis
Spotify | Podcast: https://open.spotify.com/show/3dCHVAk5G2i6yqP9Wwuxv8

Instagram üzerinden DM ve biregehanvarmis@gmail.com yolu ile benimle iletişime geçebilirsiniz.

Videoları “ Beğen”meyi, “Paylaş”mayı ve hakkında “Yorum” yapmayı ihmal etmeyin.
“ABONE” olmayı ve bildirimlerin gelmesi için “ZİLİ” (🔔) açmayı unutmayın…
Derin deniz canlılarının gizemli dünyasına dal, evrimin izini sür.
📚 Eğitici belgeseller ve ilgi çekici bilgilerle dolu bir deneyim için abone ol! 🦑

エーゲ・カーン
ナチュラリスト | 水中ガイド | 船員🏴‍☠️ すべての子供たちと同じように、私も好奇心旺盛で探求心の強い子供でした。 成長し、大人になっても、この発見の感覚は私を止めなかったとしか言えません。 海、自然、歴史、科学は私の興味であり、子供の頃から私の人生への欲求を維持し続けてきました。 時間や状況に関係なく、海、自然...

Video: Bu video içinde alıntı yapılan tüm video kaynakları video içinde belirtilmiştir. Kaynağı belirtilmeyen tüm videolar Pixabay (https://pixabay.com/videos/) sitesinden alınmıştır.

Görüntülerin hiçbirine sahip değilim. Bu filmler dönüştürücü ve eğitim amaçlı olduğundan YouTube’un ‘Adil Kullanım’ politikası nedeniyle izin verilen senaryoyu yazıyorum, anlatabiliyorum ve bulabildiğim görüntüleri düzenliyorum. Görüntülerin büyük bir kısmı ilgili kuruluşlara yapılan görüntü talepleri yoluyla elde ediliyor.

Bu belgeselde, eğitim amaçlı olarak vahşi hayvanların avlanma sahneleri gösterilmektedir. İzlerken ebeveyn gözetimi önerilir.

この動画について
URLhttps://www.youtube.com/watch?v=vy5XTWd6y1s
動画IDvy5XTWd6y1s
投稿者Ege Han
再生時間1:17:02
科学技術
この記事が気に入ったら
いいね!しよう
最新情報をお届けします。
管理者をフォローする

MTube

コメント

タイトルとURLをコピーしました